Bli medlem!


Er du interessert i, eller ønsker å lære om bygging av modellandskap, bygging av modeller, legging av skinner, kopling av elektronikk, snekring, etc. Og ikke minst: Kjøring av modelltog? Da anbefaler vi deg å prøve et medlemskap i klubben vår. Pris for medlemsskap ( 1. januar - 31. desember), er kr 1500,-. Det blir kun kr 125,- pr. måned!

Når du melder deg inn for første gang, betaler du bare for de månedene som er igjen av året, frem til 31. desember. Er det flere i samme familie som vil bli medlemmer, betaler et familiemedlem full pris. De andre familiemedlemmene betaler halv pris hver. Du trenger ikke å ha modelltog selv, men interesse for det vi driver med, må du ha. Vi har normalt ingen aldersgrense for å bli medlem, men vi ser gjerne at du er 9 år, eller eldre. Det spiller ingen rolle hvor du bor.

Er du interessert i å komme for å se, er det bare å komme en tur innom oss på en mandag eller tirsdag (kl. 18.00 - 21.00). Hvis du vil kontakte oss på forhånd, kan du klikke på "Kontakt" i menyen til venstre. OBS! Klubben er stengt i skolens sommerferie og juleferie.Mer info i menyen til venstre. Har du ingen meny til venstre klikk her